Informació general

Educació

Els centres educatius cambrilencs faran jornades de portes obertes entre els dies 20 de febrer i 8 de març

El termini de presentació de sol·licituds de preinscripció serà del 6 al 20 de març per a 2n cicle d’educació infantil (3-6 anys) i educació primària mentre que per a l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) serà del 8 al 20 de març

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'una entrada a l'escola Joan Ardèvol
Imatge d'arxiu d'una entrada a l'escola Joan Ardèvol | Lluís Rovira i Barenys

Els centres d’educació infantil, primària i ESO de Cambrils duran a terme les seves Jornades de Portes Obertes entre els dies 20 de febrer i 7 de març. Les famílies interessades podran visitar les instal·lacions i conèixer de primera mà els projectes educatius, les activitats i altres serveis com el menjador i l’Associació de Famílies d’Alumnes.

El Departament d’Educació de l’Ajuntament enviarà una carta a totes les famílies amb infants que el proper curs començaran a I3 amb la informació recollida a la web municipal i posteriorment les famílies disposaran d’un tríptic amb les adreces, telèfons i dades de les escoles i de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), el calendari de preinscripció i matrícula i la documentació necessària per realitzar-la.

En aquesta carta, l’Ajuntament recomana als pares i mares que participin en aquestes jornades de portes obertes i plantegin tots els seus dubtes abans d’escollir centre. El regidor d’Educació, Jordi Barberà defensa que anar a l’escola de l’entorn més proper és una elecció que comporta avantatges socials i ambientals perquè facilita la integració a la comunitat del barri i evita desplaçaments i problemes de mobilitat.

El termini de presentació de sol·licituds de preinscripció serà del 6 al 20 de març per a 2n cicle d’educació infantil (3-6 anys) i educació primària mentre que per a l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) serà del 8 al 20 de març.

Podeu veure les dates i horaris de les jornades de portes obertes dels diferents centres educatius al següent quadre:


 

L’Apunt

Oficina Municipal d’Escolarització (OME)

Les persones interessades en rebre més informació es poden dirigir a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de Cambrils, ubicada a l’Avinguda Horta de Santa Maria, 14, 4a planta. Es pot demanar hora trucant als telèfons 977 30 74 01 o 977 79 45 79. També es pot enviar un correu electrònic a ome@cambrils.cat o bé consultar el web de l’OME.

Comenta aquest article