Societat

Carnaval

Un espectacle infantil i un vermut musical tanquen el cap de setmana carnavalesc

Les dues activitats, celebrades a plaça de Mossèn Batalla i Parc del Pescador, van acollir un public familiar

Per Redacció

L'espectacle infantil va anar a càrrec de la companyia Bitxicleta
L'espectacle infantil va anar a càrrec de la companyia Bitxicleta | Andreu Dalmau

Després de l'èxtasi festiu de la rua de Carnaval i la posterior festa a l'Ateneu, el cap de setmana carnavalesc es va tancar amb ahir diumenge amb un parell d'activitats per un public familiar al barri del Port. A dos quarts de dotze, a la plaça Mossèn Batalla, la Companyia Bitxicleta va entretindre als més petits amb els seus gags i els seus jocs. Més d'un centenar de persones, entre grans i petits, van ser-hi presents fins al final, quan es va tancar el show amb una guerra de confeti.

Un cop acabat l'espectacle infantil, les famílies van poder anar al Parc del Pescador on se celebrava la darrera activitat del carnaval. Els Molla'ls organitzaven un vermut musical que va congregar unes quantes desenes de persones al ritme de la música del DJ Frank de la May.

La darrera activitat de la festa de Carnaval és l'enterrament de la Sardina, que es durà a terme demà a les 18.30 hores. La vetlla es farà al Centre Cultural i la comitiva es desplaçarà fins la plaça del Setge, on es farà la cerimònia de comiat de la reina del Carnaval i crema de la sardina. Els Diables Cagarrieres clouran l'enterrament amb una carretillada final.

El DJ Frank de la May va ficar la música al Parc del Pescador (Foto: Andreu Dalmau)

 

Comenta aquest article