Societat

Solidaritat

La Fundació Esclerosi Múltiple ja prepara la 21a edició del seu sopar solidari, el 22 de març

L'esdeveniment es tornarà a celebrar al restaurant L'Orangerie per un preu de 40 euros

Per Redacció

Imatge de l'edició de l'any passat del sopar per l'Esclerosi Múltiple, al restaurant L'Orangerie
Imatge de l'edició de l'any passat del sopar per l'Esclerosi Múltiple, al restaurant L'Orangerie | Cedida

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) ja prepara la XXI edició del Sopar en favor de l'Esclerosi Múltiple. Recordem que l'any passat es va recuperar el seu format presencial després de l'aturada per la pandèmia de la covid-19. Com cada any, aquest acte solidari serveix per recaptar diners i donar continuïtat als projectes que es porten a terme des del Centre Neurorehabilitador de Mas Sabater de Reus, que ofereix serveis d’atenció sociosanitària amb un enfocament multidisciplinari a persones afectades per l’esclerosi i altres malalties neurològiques progressives.

El sopar d'aquesta edició se celebrarà el divendres 22 de març, a les 21 hores, al restaurant L'Orangerie. El preu del sopar és de 40 euros. En aquesta ocasió, l'esdeveniment tindrà a com a protagonista una part del seguici festiu cambrilenc amb els gegants, els nanos i els gegantons de l'entitat Tota l'Endenga de Cambrils.

Com cada any, gràcies a la col·laboració i a les donacions de restaurants cambrilencs, cada taula estarà agraciada menús de regal. Aquests obsequis estaran "amagats" de forma aleatòria a les minutes dels menús dels comensals. D'altra banda, diferents forns i pastisseries de Reus i de Cambrils també donaran les tradicionals mones de Pasqua –que es vendran durant el sopar–.

Per un altre costat, una part de l'acte estarà reservada a fer un agraïment públic a les empreses i entitats que, durant l'any, col·laboren amb la FEM i el Centre Mas Sabater. La patrona de la FEM, Teresa Campanera, serà l'encarregada de lliurar uns obsequis que seran unes peces de ceràmica confeccionades pel ceramista Xavi Escolà de Vilanova d'Escornalbou.

Taula 0 i sorteig de regals

També s'obrirà una taula 0 per tal que es puguin fer donacions econòmiques, a partir de 10 euros. Seguint la línia dels dos darrers anys, la gent que faci l'ingrés dels diners tindrà accés a uns números –en funció de la quantitat aportada– per a un sorteig de regals.

Per a més informació es pot trucar al telèfon 626 269 588. L'ingrés del preu del sopar s'ha de fer al següent número de compte: ES82 2100 3419 4422 0004 2366 (concepte: Sopar Cambrils). Per a la taula 0 es poden fer aportacions al mateix número de compte (concepte: taula 0). També s'ha de fer constar un email o número de telèfon on poder rebre el número corresponent al sorteig. Aquest sorteig es farà el dia 5 d'abril, a les 17 hores, en directe per Facebook des de la seu de la Revista Cambrils

Comenta aquest article