Nova derrota del CH Cambrils a la pista del CH Castellbisbal

La manca d'intensitat i els errors van condemnar els cambrilencs que segueixen remant per sortir de la zona de descens

Imatge del partit entre el Ch Cambrils i el Sant Cugat B
Imatge del partit entre el Ch Cambrils i el Sant Cugat B | Andreu Dalmau

Segona Catalana – Primera Fase B

CH Castellbisbal 36 - CH Cambrils 28

Derrota del Club Handbol Cambrils a la pista del CH Castellbisbal, cinquè classificat del grup. Els cambrilencs van començar forts, amb un parcial inicial de 1-4, però el joc i la defensa dels locals va anar millorant amb el pas del temps. Les errades del Cambrils també van propiciar que el Castellbisbal arribés al descans amb quatre gols d'avantatge.

Andrés Martínez va retocar l'equip a la mitja part i això va donar resultat, reduint la diferència a tan sols dos gols. De nou, però, la falta d'intensitat i les errades del Cambrils van propiciar que la diferència al marcador es seguís eixamplant fins arribar als vuit gols.

El CH Cambrils torna a jugar aquest dissabte, a les 12.30 hores, contra l'Handbol Berga, partit en el qual intentaran arribar als minuts finals amb opcions perquè la salvació sigui més a prop.