Cultura

Activitat

La Coral Verge del Camí convoca una jornada de portes obertes per aquest divendres

L'agrupació cambrilenca dirigeix aquesta activitat a tots aquells que vulguin participar en un assaig o que estiguin interessats a formar-ne part

Per Redacció

La Coral Verge del Camí actuant a l'Ermita
La Coral Verge del Camí actuant a l'Ermita | Andreu Dalmau

El proper divendres dia 9 de febrer a les 21.30 hores, a la Cripta de l’Ermita, la Coral Verge del Camí torna a programar una Jornada de Portes Obertes. Es tracta d’una activitat dirigida a totes aquelles persones que vulguin participar en un assaig obert de la Coral o que estiguin interessades en formar part de la Coral Verge del Camí.

Després d'un intens final d'any amb el concert de Nadal a Cambrils i la petita gira a Euskadi amb concerts a Zumaia i Errenteria durant el mes de desembre, ara la Coral inicia un nou any amb la represa dels assajos per començar una nova producció amb l'espectacle anomenat “Tutti da Capo”. Aquest projecte ja té programades les actuacions a la Cripta pel proper mes de juny en doble sessió dins de la programació de Primavera. Ara amb aquesta producció nova és un excel·lent moment per afegir-se a la Coral dirigida per l'eslovac Robert Faltus.

Aquesta activitat d’assajos oberts ja s’havia fet en altres ocasions i sempre s’ha aconseguit animar alguna persona de Cambrils o comarca en conèixer i formar part de l’entitat. Durant la jornada de portes obertes es donarà tota la informació al futur cantaire del funcionament de l’entitat.

Habitualment la Coral Verge del Camí assaja els divendres des de les 21.30 fins a la mitjanit a la Cripta de l’Ermita de Cambrils. A més del cant coral en tots els seus vessants, la Coral treballa la tècnica vocal, la percussió corporal i l’expressió rítmica com a part de la preparació musical. Les activitats es realitzen amb conveni amb l’Ajuntament de Cambrils i amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Maria.

Comenta aquest article