Informació general

Economia

Alfredo Clúa i Neus Cárdenas es reuneixen amb una delegació de la Cambra de Comerç de Reus

Durant la trobada es va comentar l'actua situació de sequera i la nova oferta de sòl industrial que significarà el desbloqueig del Polígon Belianes

Per Redacció

L'alcalde de Cambrils i la regidora de Promoció Econòmica reunits amb membres de la Cambra de Comerç de Reus
L'alcalde de Cambrils i la regidora de Promoció Econòmica reunits amb membres de la Cambra de Comerç de Reus | Cedida

L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, i la regidora de Promoció Econòmica, Neus Cárdenas, van rebre el passat dilluns el president de la Cambra de Comerç de Reus, Mario Basora, i altres membres del comitè executiu d’aquesta organització.

Els assumptes més importants que es van tractar a la reunió van ser les previsions sobre la repetició dels episodis de sequera, que a hores d’ara no afecten significativament la zona de Cambrils. En aquest sentit, es van analitzar les mesures preses l’estiu anterior i les que té previstes l’Ajuntament en cas que es repeteixi l’episodi d’alerta.

La trobada també va servir per parlar sobre l'oferta de sòl industrial que ara s'ha desencallat a Cambrils i també la importància de les comunitats energètiques. L’alcalde va informar que el desbloqueig administratiu del Polígon Belianes és imminent i properament ja podrà acollir noves indústries.

Alfredo Clúa va posar de relleu que Cambrils té la meitat del seu PIB en el sector turístic i que caldria, poc a poc, equilibrar els sectors productius i per això s’havia treballat a fons pel desbloqueig de Belianes. La regidora de Promoció Econòmica, Neus Cárdenas, també va destacar que Cambrils no pot deixar escapar les seves empreses fora del terme municipal.

Comenta aquest article