Futbol

Remuntada del FC Cambrils davant el Bonavista B i tres punts més al sac

Els cambrilencs van arribar a la mitja part amb desavantatge i van marcar els tres gols a la segona part

El FC Cambrils va guanyar al Bonavista B en el partit disputat el passat dissabte a l'estadi municipal | Lluís Rovira i Barenys

Futbol                   Quarta Catalana                    Grup 29

FC Cambrils 3 - Bonavista B 1

El FC Cambrils afrontava aquest partit amb l'handicap de tenir els tres porters de la plantilla lesionats. El jugador Vinicius es va haver de posar sota els pals i va fer un gran paper.

El Bonavista C, penúltim classificat del grup, es va avançar en el marcador al minut 10 de partit, després d'un còrner. Però 10 minuts després, els cambrilencs van tenir l'oportunitat d'empatar el partit quan l'àrbitre els va xiular un penal a favor. Però el penal no es va transformar en gol i la primera part del partit es va acabar amb el 0 a 1 a favor de l'equip visitant.

A la segona part el FC Cambrils es va posar les piles i va aconseguir l'empat, al minut 60, quan va transformar, ara sí, un nou penal a favor. En aquesta ocasió, Adriano no va fallar. En el decurs de la segona part el Cambrils va disposar de moltes ocasions de gol que el porter visitant es va encarregar de neutralitzar. El canvi de porter visitant, per lesió del titular, va facilitar la remuntada. El 2 a 1 va arribar al minut 76, obra de Juan Carlos, que va fer un gran partit mentre que el 3 a 1 definitiu va arribar al minut 84, obra de Said.

Les dues victòries consecutives del FC Cambrils en les dues darreres jornades han fet que l'equip cambrilenc s'allunyi de la part baixa de la classificació. El proper partit, que es disputarà al municipal de Cambrils el proper 17 de febrer, serà molt important per refermar la tendència positiva dels cambrilencs ja que s'enfrontaran a l'Alcover B, equip que es troba dos punts per sota del FC Cambrils.