Esports

Tir olímpic

Els tiradors del Club de Tir Olímpic Cambrils enceten la competició del campionat Interclubs de la demarcació de Tarragona

Aquesta primera competició va comptar amb la participació d'un total de 19 tiradors cambrilencs

Per Redacció

Foto de grup dels tiradors del Club de Tir Olímpic Cambrils que va competir a Tarragona
Foto de grup dels tiradors del Club de Tir Olímpic Cambrils que va competir a Tarragona | Cedida

Ahir diumenge es va disputar la primera competició del campionat Interclubs 2024 de tir olímpic de la demarcació de Tarragona. En aquesta ocasió, la competició es va celebrar a la galeria del Club de Tir Jordi Tarragó, a Sant Salvador (Tarragona). La prova va comptar amb la participació d'un total de 98 esportistes i un bon nombre de convidats que també van poder gaudir d'un esmorzar a les instal·lacions del club.

Per part del club cambrilenc hi van participar un total de 19 esportistes, que van obtenir diverses puntuacions que es computaran al final del campionat. L'ordre de la classificació va ser el següent: Jesús Arribas Garcia, Jordi Balañà Arbó, Pedro Antonio Pardo Reche, José María López Castellví, Joan Ferraté Rosals, Josep Escoda Aragonès, Ramón Turallols Ferrando, Jaume Coll Gual, Joan Carreras López, Oleguer Vilella Mitjana, Maria Corbella Boltaina, Fernando Collado Simon, Jordi Amorós Vidal, Rafael Garcia Mestres, José Rafael Garcia Zambudio, Rafael Domínguez Val, Josefina Roselló Pàmies, Pilar Rosa Rogado i Rafael Jiménez Jiménez.

La propera competició serà el proper diumenge al matí a Amposta.

 

Comenta aquest article