Informació general

Obres

L'Ajuntament continua arranjant l'asfalt de diferents carrers amb la campanya «Cambrils Reviu»

Les obres de reparació continuaran durant els mesos de febrer i març

Per Redacció

El carrer Gaudí és un on s'han fet reparacions
El carrer Gaudí és un on s'han fet reparacions | Andreu Dalmau

El Departament de Serveis de l'Ajuntament continua amb la seva campanya “Cambrils Reviu” de reparació d'asfalt, voreres i camins. “Amb l'afany de reduir les molèsties i els perills de l'asfalt en mal estat, s'ha prioritzat la posta a punt dels carrers més afectats”, apunten des de l'Ajuntament. El regidor de Serveis, Alejandro Garcia, apunta que “els forats a l’asfalt no es fan d’un dia a l’altre i que a la situació actual s’hi ha arribat per una herència de fa anys”, d'aquí el nom de la iniciativa.

Aquesta passada setmana, la brigada municipal va reparar l'asfalt en una part dels següent carrers: Avinguda Vilafortuny, Camí de Mas d’en Bosch, Avinguda Mussara, Carrer Mulhacen, Picos de Europa. Carrer Joan Maragall, Carrer Gaudí, Passeig Albert, Avinguda Baix Camp, Carrer Jaume Ferran, Carrer Castell de Palau Tordera i Carrer Anselm Clavé.

Serveis també assegura que entre febrer i març es repararan els següents carrers: reparació del paviment del carrer Castell d’Almansa previst per executar la segona setmana de febrer, reparació del paviment del carrer Pau Casals entre c/ Barques i c/Pescadors previst per executar l'1 de març, reparació del paviment del carrer Colom a l’alçada de la Creu Roja i reparació del mur del pont dels Teixells.

La campanya continuarà fins haver repassat bona part dels carrers afectats, però l'Ajuntament recorda que una part de les urbanitzacions del municipi encara no estan recepcionades per l'Ajuntament i haurien de ser els veïns qui es fessin càrrec del manteniment.

L'alcalde, Alfredo Clúa, que està fent un seguiment de les actuacions, apunta que un cap s'assoleixin els objectius d'aquesta campanya, es treballarà en fórmules efectives que incloguin la neteja a fons dels carrers.

Comenta aquest article