Societat

Rem

«Vogadores amb cor», la salut física i mental a través de la pràctica del rem

Després de varies sortides, el club engegarà col·laboracions i relacions amb institucions i associacions que s'han interessat per aquest projecte solidari

Per Redacció

Grup de vogadors i vogadores dalt de l'embarcació
Grup de vogadors i vogadores dalt de l'embarcació | Cedida
El grup de "Vogadores amb cor",  que es va crear des del Club Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils, està cada vegada està més present i compromès en les activitats de rem que estan integrades al projecte per la lluita contra el càncer de mama. Les sortides ja son habituals i la difusió per tal que es vagin integrant més participants s'està treballant de manera efectiva i institucional de manera que, poc a poc, s'està potenciant aquest esport entre la ciutadania afectada.
Els beneficis en la salut física i mental de les participants és el gran objectiu del club. Amb el treball en equip, el contacte amb la natura i la tècnica de l'esport del rem, la recepta per una qualitat de vida i la normalitat social és el camí que el club vol aportar a totes aquelles persones que realment més ho necessiten i així es com ho projecten.
Les sortides des del Port de Cambrils, direcció a mar obert, experimenten en les vogadores moltes sensacions i vivències que deixen  petjada per l'optimisme i el benestar físic i emocional.
Després de varies sortides, el club engegarà col·laboracions i relacions amb institucions i associacions que s'han interessat per aquest projecte solidari i socialment visible per tot el que comporta. Vent d'Estrop no pot amagar la seva satisfacció i les ganes de continuar contribuint amb aquest projecte, ajudant amb el seu granet d'arena, a la bona salut de la societat.

Comenta aquest article