Cultura

Activitats biblioteca

Contes en anglès, un taller de maquillatge i una tertúlia literària, principals propostes de la programació de febrer de la Biblioteca Josep Salceda i Castells

L’escriptor Jesús M. Tibau comentarà la seva novel·la “El nostre pitjor enemic” en una trobada oberta del Club de Lectura Adult el 27 de febrer

Per Redacció

Cartell de la programació d'activitats de la Biblioteca per aquest mes de febrer
Cartell de la programació d'activitats de la Biblioteca per aquest mes de febrer | Cedida

La Biblioteca Josep Salceda i Castells ha programat aquest mes de febrer una Hora el conte i taller de maquillatge amb la Pallassa Priska, una sessió de contes en anglès a càrrec d’estudiants de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i una tertúlia amb l’escriptor Jesús M. Tibau del Club de Lectura Adult. Per participar a les activitats cal fer inscripció prèvia al correu electrònic bib@cambrils.cat excepte en el cas de la tertúlia literària.

Com és habitual, també es portaran a terme les sessions de lectura de Lecxit tots els dimarts, el Club de Lectura per practicar el català Parlem de Llibres tots els dijous, i la trobada mensual per comentar llibres del Club de Lectura en família (el 9 de febrer) i el Club de Lectura Infantil (el 23 de febrer).

La programació engegarà el 6 de febrer a les 17:30 hores amb un conte teatralitzat de la Pallassa Priska a càrrec d’Eva González. L’activitat, adreçada a infants a partir de 4 anys, s’acompanya d’il·lustracions gegants i reals dels diferents protagonistes del conte i inclou un taller de maquillatge.

Per altra banda, el dijous 15 de febrer a les 17:30 hores la biblioteca recupera les sessions de contes en anglès Storytelling. En aquest cas, les estudiants de doble grau d’Infantil i Primària Paula Ferrando, Abril Folch, Mercè Gaya i Maria Vilella proposaran una activitat en anglès a partir del llibre Magic train ride pensada per a infants de 6 a 8 anys.

Finalment, el 27 de febrer a les 19 hores l’escriptor Jesús M. Tibau comentarà la seva novel·la “El nostre pitjor enemic” en una trobada oberta del Club de Lectura Adult, amb el el suport del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili.

 

 


 

L’Apunt

PROGRAMA D’ACTIVITATS DE FEBRER

LECXIT

Tots els dimarts, a les 17:30 h, a la Biblioteca, LECXIT: sessions de lectura per a l’èxit educatiu. En col·laboració amb la Fundació Bofill.

PARLEM DE LLIBRES

Tots els dijous, a les 19 h, a la Biblioteca, Club de lectura fàcil en col·laboració amb el Servei Local del Català. És una activitat per a no catalanoparlants per a la millora de l’expressió oral a través de la lectura.

Inscripcions: https://www.cpnl.cat/xarxa/cnlreus/club-lectura

HORA DEL CONTE I TALLER DE MAQUILLATGE

Dimarts 6 de febrer, a les 17:30 h, a la Biblioteca, Hora del conte i taller de maquillatge amb la pallassa Priska, a càrrec d’Eva González.

Per a nens i nenes a partir de 4 anys.

Inscripcions: bib@cambrils.cat

CLUB DE LECTURA EN FAMÍLIA

Divendres 9 de febrer, a les 17:30 h, a la Biblioteca, Club de lectura en família amb Sílvia Palazón. Es comentarà el llibre El ratolí i la muntanya, d’Antonio Gramsci.

Per a nens i nenes de P4, P5 i 1r.

Inscripcions: bib@cambrils.cat

STORYTELLING

Dijous 15 de febrer, a les 17:30 h, a la Biblioteca, Storytelling i activitat en anglès a partir del llibre Magic train ride amb Paula Ferrando, Abril Folch, Mercè Gaya i Maria Vilella, estudiants del doble grau d’Infantil i Primària de la URV.

Per a infants de 6 a 8 anys.

Inscripcions: bib@cambrils.cat

CLUB DE LECTURA INFANTIL

Divendres 23 de febrer, a les 18 h, a la Biblioteca, Club de lectura infantil amb Rosana Andreu. Per a nens i nenes de 5è i 6è de primària. (NAS DE PALLASSO, Miquel Desclot)

Inscripcions: bib@cambrils.cat

CLUB DE LECTURA ADULT

Dimarts 27 de febrer, a les 19 h, a la Biblioteca, Club lectura adult. Es comentarà el llibre El nostre pitjor enemic, de Jesús M. Tibau, amb presència de l’autor.

Amb el suport del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili.

Comenta aquest article