Societat

Perruqueria

El cambrilenc Javi Torrente es proclama campió d'Espanya al Campionat Nacional de Perruqueria

El campionat, que es va celebrar a València, va coronar Torrente en les categories de 'low skin fade' i 'clàssic cut fade'

Per Redacció

Javi Torrente amb el trofeu de guanyador
Javi Torrente amb el trofeu de guanyador | Cedida

El cambrilenc Javi Torrente, de la barberia Javi Torrente Barbers, es va proclamar ahir a València campió d’Espanya de la XXVIII Edició del Campionat Nacional de Perruqueria. Aquesta prova és l’avantsala de preparació per al pròxim mundial OMC que se celebrarà a l’octubre a París.

El certamen comptava amb quasi 30 participants de totes les modalitats, masculina i femenina i s'hi van realitzar proves combinades. En masculí, hi havia les categories clàssic cut fade i low skin, mentre que en femení es disputava waves style i fashion bridal, a més de la modalitat freestyle que no es realitza al Mundial.

Torrente va obtenir la medalla d’or en low skin fade i la medalla de plata en clàssic cut fade. En el còmput final va obtenir la primera posició del campionat, seguit pel castellonenc Juan Carlo Bosch i per l’alacantí José Ivars que va quedar en tercera posició. A més, Torrente va obtenir diploma a millor vestuari a càrrec de l’empresa Taller Fantasia. El color del maniquí el va realitzar el perruquer reusenc Raúl Arroyo.

El campionat femení se'l va endur endur la russa Darí Kozlova i en freestyle la primera posició va ser per Iñaki Molano de Bilbao.

El campionat estava organitzat per l’ONB Organització Nacional de Bellesa.

Comenta aquest article