Remuntada del Cambrils Unió B per guanyar al Reus Roig-i-Negre i mantenir-se a la part alta

La victòria davant el cuer deixa el filial cambrilenc a tan sols un punt del líder, el Falset, que aquesta jornada ha punxat

Imatge del partit entre el Cambrils Unió B i el Reus Roig-i-Negre
Imatge del partit entre el Cambrils Unió B i el Reus Roig-i-Negre | Juan Antonio Dorado

Tercera Catalana – Grup 16

Cambrils Unió B 4 – Reus Roig i Negre CF 3

Gols: 0-1 m. 16; 0-2 m. 22; 1-2 m. 28 Lucas; 1-3 m. 42; 2-3 m. 44 Walter; 3-3 m. 77 Manuel; 4-3 m. 84 Cristian.

Targetes: grogues a Oscar, Piccini, Cristian i al míster Juanma Jurado

Alineació: Pol Miró, Lioy, Cristian, Manuel (Pol Gutiérrez m. 89), Ivan Martínez (Clavero m. 69), Lucas (Moha m. 69), Oscar (Lluís Garcia m. 83), Walter, Pol Casas (Pau Moreno m. 44), Piccini i Fortuny

El Cambrils Unió B va patir per guanyar al Reus Roig-i-Negre CF, cuer del grup, però finalment és va imposar i manté el pols amb els altres cinc equips que lluiten per les primeres posicions de la classificació. Concretament, el filial cambrilenc es troba en quarta posició amb 31 punts, a tan sols un del líder, el Falset, que aquesta jornada a punxat.

El Cambrils es podria haver posat per davant al minut 13, però el gol marcat de falta lateral va ser anul·lat per fora de joc. Va ser el Reus Roig-i-Negre CF qui va avançar-se per partida doble gràcies, també, a dues jugades a pilota aturada als minuts 16 i 22. Els cambrilencs no van abaixar els braços i van retallar distàncies mitjançant Lucas, que va marcar a passada de Walter al minut 28. A partir d'aquí va arribar el millor tram del partit del filial cambrilenc, però va ser el Reus qui va aprofitar un contraatac per tornar a posar distància. El Cambrils va tornar a marcar, de córner, just abans del descans.

La segona part va ser completament diferent. Els cambrilencs van tenir paciència a l'hora de jugar fins que va arribar el seu moment. El Reus pràcticament no tindria ocasions en els 45 minuts. L'empat va arribar al minut 77, obra de Manolo, i el gol decisiu va ser de falta directa picada per Cristian, al minut 84. “No es que sortíssim confiats, aquests partits contra rivals de la part baixa són complicats perquè ells es creixen i surten motivats”, argumentava el míster, Juan Manuel Jurado, en acabar el partit.