El Cambrils Unió protagonitza una remuntada i s'imposa al Pobla Mafumet B en el darrer minut de partit

El públic va omplir les grades de l'estadi municipal cambrilenc en l'enfrontament davant el Pobla Mafumet B, disputat aquest passat dissabte a la tarda

Imatge del partit entre el Cambrils Unió i la Pobla de Mafumet B
Imatge del partit entre el Cambrils Unió i la Pobla de Mafumet B | Juan Antonio Dorado

Futbol                    Segona Catalana                         Grup 6

Cambrils Unió 2 - Pobla Mafumet B 1

Alineació: Alejo, Roca (Aaron m. 81), Guti, Marquinhos, Aleix Llobet, Cruañes (Eudald m.57), Gito (Silva m.85), Igor (Eric García m.71), Walid (Ivan Ramos m.71), Josu i Erik González).

Gols: 0-1 m. 47; 1-1 m. 52 Walid; 2-1 m. 89 Silva.

Targetes: groga a Aleix Llobet.

El públic va omplir les grades de l'estadi municipal cambrilenc en l'enfrontament davant el Pobla Mafumet B, disputat aquest passat dissabte a la tarda i amb una grada jove que no va parar d'animar l'equip durant tot el partit. Amb aquest ambient, el Cambrils Unió es va retrobar amb la victòria a casa després de dos mesos i mig. concretament des del passat 4 de novembre quan es va imposar al Remolins Bítem per 3 a 0.

El partit d'aquest passat dissabte va ser dels que fan afició ja que tots dos equips es van dedicar a jugar i van oferir diverses fases de joc molt bones. Aquest ha estat el millor dels setze partits que s'han disputat aquesta primera volta. D'altra banda, els protagonistes destacats del partit van ser les dues noves incorporacions del Cambrils en l'última setmana. El primer gol va arribar d'una falta feta a Erik González (jugador que ja havia estat tres temporadas al Cambrils) i el segon el feia Silva, que havia estat al juvenil cambrilenc.
Als sis minuts del començament del partit hi va haver una clara i única ocasió de la Pobla, ben resolta pel porter Alejo. A partir d'aquí es van produir atacs alternatius, però les ocasions clares les va posar el Cambrils Unió; als minuts 14 i 18 xuts de Guti i Walid refusats pels defenses sota els pals i a porteria buida; i als minuts 39 i 41 els tirs de Walid i Igor els refusava in extremis el porter Pobleta.
Als dos minuts de la represa, refús curt d'Alejo al límit de l'àrea que va aprofitar la Pobla per avançar-se al marcador amb el 0 a 1 i que suposava l'únic xut a porta de l'equip vistant. Cinc minuts després, una falta sobre Erik González la va servir Aleix Llobet sobre Walid i aquest, sense parar, marcava un gran gol després que la pilota es colés per l'esquadra dreta. Poc després, al minut 64, xut d'Aleix Llobet que es va estavellar al travasser, de falta directa.
Al minut 85 nova ocasio del Cambrils pero el tir d'Abraao va sortir fora, i ja a un minut pel final arribaria la recompensa al domini cambrilenc quan Silva va aprofitar un centre desde l'esquerra i en boca de gol va marcar el definitiu 2 a 1.

Amb aquest partit s'ha tancat la primera volta de la competició i el Cambrils Unió ocupa la tercera posició. El proper dissabte els cambrilencs enceten la segona volta, a casa, contra el NSA Camp Joliu