Cultura

Equipaments

La Teca millora la il·luminació del Teatre del Casal gràcies a una subvenció de la Diputació

L'entitat canvia tot el sistema per focus led, el que suposa un estalvi d'energia del 75%

Per Redacció

La Teca Teatre durant la representació de l'obra "Històries curtes en espais tancats", a principis de gener
La Teca Teatre durant la representació de l'obra "Històries curtes en espais tancats", a principis de gener | Lluís Rovira i Barenys

La Teca Teatre ha apostat per la sostenibilitat amb la substitució de tot el sistema d'il·luminació del Teatre del Casal per focus. Una acció que ha estat subvencionada gairebé al 50% per la Diputació de Tarragona, que ha atorgat 6.162,65 euros. "A la Teca ja som una mica més sostenibles energèticament parlant", afirma el grup a les xarxes socials, on afegeix que ara consum un 75% menys d'energia.

Aquesta modernització de la il·luminació de l'equipament ha estat possible gràcies a l'aposta de la institució supramunicipal per ajudar a les entitats sense ànim de lucre de la demarcació de Tarragona a fer inversions en equipaments culturals o d'interès ciutadà, en béns inventariables i en elements patrimonials.

En concret, la Diputació de Tarragona ha concedit un milió d'euros per poder tirar endavant prop de 250 accions relacionades amb la conservació, reforma i millora d’equipaments culturals i/o d’interès ciutadà, inclosos els edificis i indrets singulars o patrimonials; l’adquisició de mobiliari, equipament informàtic, altres béns mobles i elements que, dins el concepte de béns mobles, contribueixin a la millora de les condicions dels equipaments municipals culturals, d’interès ciutadà o de valor cultural, i la conservació i inversió en elements patrimonials culturals.

Comenta aquest article