Esports

Futbol sala

Contundent derrota del Mediterrani davant el Maristes de Lleida

El conjunt cambrilenc va estavellar fins a quatre pilotes al pal de la porteria contrària

Per Redacció

El Mediterrani va perdre davant el Maristes Lleida en el partit que es va disputar aquest passat dissabte al vespre al Palau Municipal d'Esports
El Mediterrani va perdre davant el Maristes Lleida en el partit que es va disputar aquest passat dissabte al vespre al Palau Municipal d'Esports | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala                       Divisió d'Honor Catalana                 Grup 3

CFS Mediterrani 3 - Maristes Montserrat Lleida 7


El Maristes de Lleida va aconseguir guanyar a la pista del Cambrils en un partit on el Mediterrani va fer aigües en defensa i pel que fa a l'atac, va estavellar fins a quatre pilotes al pal. A més, les actuacions del porter visitant no van deixar als locals lluitar per aconseguir guanyar el partit.
Per contra, massa jugades ofensives del Mediterrani acabaven en atacs mortals dels de Lleida. Dues d'aquestes jugades d'atac, en els dos últims minuts de la primera part, van deixar groguis als cambrilencs que veien que passaven d'arribar al descans amb empat a fer-ho amb un 1-3 en contra. La segona part va ser molt semblant a la primera i els visitants no van tenir pietat arribant a col·locar un marcador final de 3 a 7. Héctor, que debutava, i David, amb dos gols, van ser els golejadors per part del Mediterrani.

El proper cap de setmana  hi ha jornada de la Copa Tarragona tot i que el Mediterrani disputarà el seu partit el proper 1 de maig. El proper partit de lliga el jugarà el diumenge 4 de febrer a la pista de l'Huracans, a la Selva del Camp.

Comenta aquest article