El CB Cambrils femení encaixa una altra derrota

Les cambrilenques van jugar contra el Morell, en un partit que va estar força igualat fins al final

Darrer partit a casa del CB Cambrils contra el CB Vila-seca, la setmana passada
Darrer partit a casa del CB Cambrils contra el CB Vila-seca, la setmana passada | Cristina Sierra

Primera Territorial Sénior Femení

CB Morell B 57 - Cofran 95 CB Cambrils 48

Parcials: 13-15 / 18-6 / 15-8 / 11-19

Primer període molt intens de les cambrilenques, amb atacs molt encertats i bones defenses, deixant el partit molt igualat.

Durant el segon i tercer quart, les locals van pujar el ritme ofensiu, mentre que les del Cambrils van cometre errors en atac que van fer baixar el ritme anotador, a més de l’acumulació de faltes personals que, en conjunt, va portar a una diferència de 17 punts a favor de les del Morell.

Al quart període, les noies del Cambrils van fer un canvi molt gran en ritme i anotació ofensiva, aconseguint retallar distàncies fins a 5 punts. Tot i així no va ser suficient, i les locals es van emportar la victòria per 57-48.