Cultura

Teatre

La Teca tanca les festes Sant Antoni de Montbrió amb «Històries curtes en espais tancats»

El Cinema Nou de Montbrió acull la representació d’aquesta obra estrenada per Nadal i on es recreen escenes quotidianes

Per Redacció

Tres de la actrius durant un dels esquetxos representats ahir a la tarda a Montbrió
Tres de la actrius durant un dels esquetxos representats ahir a la tarda a Montbrió | Cedida

La Teca Teatre va representar, ahir al vespre al Cinema Nou de Montbrió, l’obra Històries curtes en espais tancats, de Vicente Cañón. El grup cambrilenc va posar el punt final a les festes de Sant Antoni de la localitat amb aquesta divertida obra que va estrenar per Nadal i en la que deu actors recreen escenes quotidianes que es poden trobar en espais tancats.

El públic va gaudir d’esquetxos dalt d'un avió o d'un tren, al restaurant o al bar, al mercat, a la sala d'espera del dentista, a casa de les tietes o en una casa qualsevol davant una visita inesperada. L'escenografia i la música entre esquetxos fan de fil conductor de l'obra i les històries se succeeixen a un bon ritme i al final es tanca el cercle dalt de l'avió, on comença el primer esquetx.

L’obra es podrà tornar a veure a Cambrils per la Fira Multisectorial. A més, la Teca continua els assajos per a representar-la a altres escenaris de les nostres comarques en el decurs d’aquest 2024. L’any passat, amb la seva obra P.I.G.S van realitzar sis actuacions en diferents poblacions.

Els 10 actors que intervenen a l'obra (Montse Parra, Elisabet Capella, Pilar Palomo, Carme Pascual, Roser Costa, Mercè Morell, Pere Francesch, Joan Ortoneda, Xavi Cerrato i Pep Pellicer), sota la direcció de Tere Franch. 

Comenta aquest article