Societat

Festes

Un centenar de cavalls i un carruatge protagonitzen els Tres Tombs de Sant Antoni (conté galeria fotogràfica)

El seguici es va posar en marxa després de la benedicció dels animals, a la sortida de la missa a l'Ermita

Per Lluís Rovira i Barenys

Mossèn Joan M Padrell va beneir els cavalls en l'arrencada dels Tres Tombs
Mossèn Joan M Padrell va beneir els cavalls en l'arrencada dels Tres Tombs | Lluís Rovira i Barenys

La festa de Sant Antoni va viure, ahir al matí, una nova edició dels tradicionals Tres Tombs que, en aquesta edició, va comptar amb la participació de prop d'un centenar de cavalls i amb només un petit carruatge que obria el seguici. Els Tres Tombs es van posar en marxa després de la missa que es va celebrar a l'ermita de la Mare de Déu del Camí i després que mossèn Joan Maria Padrell fes la benedicció de les bestioles que molta gent els va portar fins al pati de l'Ermita. Amb els acords de la Banda dels Tres Tombs i amb un temps força estable es va donar el tret de sortida des de davant de l'Ermita per seguir un recorregut per l'avinguda del Baix Camp, el passeig de la Salle, el passeig d'Albert, el carrer de l'Hospital i, finalment, el carrer de la Verge del Camí. Aquest cop es van completar els Tres Tombs i l'acte central de la diada festiva de Sant Antoni es va donar per acabat.

Els cavalls participants als tres Tombs pertanyien a les quadres locals del Club Hípic Castells, Club Hípic Tomás Santiago i Hípica Herederos de Santiago, a més d'alguns genets que hi van prendre part a títol particular.

Els actes de la Festa de Sant Antoni es van cloure ahir a la tarda amb el concert i ball, al Palau Municipals d'Esports, a càrrec de l'orquestra Himalaya.

Comenta aquest article

Galeries relacionades