Esports

Handbol

Nova victòria del Club Handbol Cambrils per començar l'any

Els cambrilencs van superar el CH Sant Andreu de la Barca en un partit disputat, però continuen en posició de descens

Per Redacció

Imatge del partit entre el CH Cambrils i el Sant Boi B
Imatge del partit entre el CH Cambrils i el Sant Boi B | Cristina Sierra

Segona Catalana – Primera Fase B

CH Sant Andreu de la Barca 26 - CH Cambrils 28

 

Bon inici d'any pel Club Handbol Cambrils. Els nois d'Andrés Martínez van aconseguir una victòria important a la pista d'un important rival directe a la part baixa de la taula com el CH Sant Andreu de la Barca.

Els cambrilencs van començar forts, aconseguit avantatges d'entre dos i tres gols. El Sant Andreu va reaccionar aprofitant la falta d'encert del CH Cambrils i s'arribava a la mitja part amb 17-14 al marcador a favor dels barcelonins.

A la segona part, els jugadors de Martínez van millorar, però la pilota no acabava d'entrar i el Sant Andreu va millorar agafant quatre gols d'avantatge al marcador. Els cambrilencs, però, no volien perdre el partit i un canvi tàctic del míster va servir per capgirar el resultat i guanyar de dos gols (26-28) gràcies a la gran actitud de tot l'equip, que no va deixar de lluitar.

Ara, el Cambrils ocupa la dotzena posició a la classificació, encara en posicions de descens, però té l'oportunitat de millorar al rebre dissabte al CH Vic, cuer a la classificació, al Pavelló de Cambrils a les 18.30h.

Comenta aquest article