Hoquei patins

El Cambrils CH enceta l'any amb una treballada victòria davant l'Amposta

Els cambrilencs no van sentenciar el partit fins els darrers compassos del partit

Moment del partit entre el Cambrils CH i CHP Amposta
Moment del partit entre el Cambrils CH i CHP Amposta | Cristina Sierra

Hoquei Patins                     2a Catalana                         Grup A

Cambrils CH 4 - CHP Amposta 1

El Cambrils va sortir una mica tou en defensa i en atac mantenia un ritme lent, però amb el partit controlat. Quan no s’havien disputat ni 5 minuts, Pere avançava els locals en una contra. Durant la primera part no passava massa cosa fins que a un minut pel descans, Javier feia un fort xut de cullera que es colava per tot l’escaire del porter de l’Amposta.

L’Amposta va sortir fort del vestuari i va agafar el pes del partit i en tres minuts feia el 2-1 en una jugada en la que el Cambrils va mostrar la seva poca intensitat defensiva. Els visitants s’anaven creixent, arribant a tenir un penal i una directa a favor que Camon, que va fer una gran actuació durant tot el partit, va aturar.

Un potent xut de mitja pista de Pere feia el 3-1. En aquells moments el Cambrils agafava les regnes del partit però va haver d’esperar fins a un minut pel final per tenir una directa a favor i que Armando tanqués el partit amb el 4-1 definitiu.

Aquest proper cap de setmana el Cambrils CH jugarà a la pista del Club Patí Calafell.