Important victòria del FC Cambrils per començar l'any

Un hattrick d'Adriano va decantar el partit davant el Reus de Tota la Vida, rival de la part alta de la taula

Imatge del partit entre el FC Cambrils i el Reus de Tota la Vida
Imatge del partit entre el FC Cambrils i el Reus de Tota la Vida | Cristina Sierra

Quarta Catalana - Grup 29

FC Cambrils 4 – Reus de Tota la Vida 2

Important victòria del FC Cambrils per començar l'any. L'equip cambrilenc es va imposar al Reus de Tota la Vida, rival que lluita per les posicions d'ascens, gràcies a una nova gran actuació individual d'Adriano. El veterà davanter va fer un nou hattrick i es carrega l'equip a l'esquena en els partits decisius de la temporada.

El marcador es va obrir amb gol dels reusencs al minut 21. Ràpidament, però Adriano començaria el seu festival golejador per empatar el partit just abans del descans. Al minut 59, el brasiler marcaria el 2-1 i, al 66, Said feia el 3-1. El Reus es tornaria a ficar en el partit amb el 3-2, al minut 69, però la sentència arribaria als darrers instants amb un nou gol d'Adriano, que s'enduia la pilota a casa.

Amb aquest resultat, el FC Cambrils suma la tercera victòria de la temporada i, amb 13 punts se situa en 13a posició a la classificació. En la propera jornada, els cambrilencs visiten el camp del Santes Creus.