Esports

Futbol sala

El Laguna es retroba amb la victòria en un partit boig al Vendrell

Els cambrilencs van començar l'any vencent als penedesencs, rival directe a la part baixa de la classificació

Per Redacció

Imatge del partit de lliga entre el CFS Laguna i el CF Castellvell
Imatge del partit de lliga entre el CFS Laguna i el CF Castellvell | Andreu Dalmau

Primera Divisió Catalana - Grup 6A

CFS Vendrell 4 - CFS Laguna 6

El CFS Laguna va retrobar-se amb la victòria en un partit boig disputat a la pista del CFS Vendrell. Els penedesencs són rivals directes dels cambrilencs en la lluita a la part baixa de la classificació i van donar guerra durant tot el partit. Amb aquest resultat, el Laguna –que no guanyava des del mes de novembre– s'allunya fins a cinc punts de les places de descens que marca, precisament, el Vendrell.

Els vermells van sortir molt forts, avançant-se fins a tres ocasions en tan sols onze minuts. Els gols d'Albert –per partida doble– i Ruben semblaven encarar el partit a favor dels cambrilencs. El Vendrell retallava al minut 13, però Ruben tornava a marcar al minut 21 per posar l'1-4 al marcador.

Després del descans, el Vendrell va tornar fort i amb ganes de remuntar. De fet, els penedesencs van empatar el marcador després de marcar tres gols entre el minut 22 i el 36. Amb el 4-4 tot estava per decidir i, a tan sols un minut del final, el CFS Laguna va endur-se els tres punts gràcies a un gol d'Àlex i un altre d'Azman.

Amb aquest resultat, el Laguna es troba novè amb deu punts en nou partits disputats. En la pròxima jornada reben al Nàstic de Tarragona al Palau Municipal d'Esports.

Comenta aquest article