Esports

Escacs

Bons resultats de la Unió Escacs Cambrils a la Copa Tarragona

L'equip A va ser 7è a la general i 3r a la seva divisió, el B 19è i també 3r de la seva categoria i el D 40è a la general i 1r a la seva divisió

Per Redacció

La competició es va celebrar al Vendrell
La competició es va celebrar al Vendrell | Cedida

El passat diumenge 14 de gener la Unió d'Escacs Cambrils va participar en la tradicional Copa Tarragona que inaugura la temporada escaquista a les nostres contrades. La Unió va presentar tres equips formats per quatre jugadors de diferents edats i condicions. L'A, B i D, obtenint molts bons resultats en tota la jornada celebrada al Vendrell.

Enguany a la Copa Tarragona s'hi han presentat 53 equips i es juga a ritme de 15' + 5", jugant-se vuit rondes. La celebració d'aquesta jornada s'ha allargat tot el diumenge i es va acabar ben entrat el vespre. Els equips A, B i D han aconseguit situar-se en el pòdium. L'A ha quedat 7è en la general i tercers en la seva divisió (2a). El B, 19è en la general obtenint un tercer lloc en la seva categoria (1a Provincial). El D ha quedat 40è en la general per equips i primer de la seva divisió (3a provincial), fet que el condueix directament a disputar al llarg de l'any la Copa Catalunya en una ciutat i data encara per decidir.

L'anècdota del dia a dia es va produir en la segona ronda, ja que els equips A i B es van haver d'enfrontar entre ells, perdent la possibilitat d'obtenir uns altres punts que al final haguessin pogut repercutir en una millor classificació per a tots dos.

Cal significar i esmentar que, de cara a noves celebracions, la territorial haurà de buscar unes millors instal·lacions per tal de dur a terme la Copa Tarragona, ja que una de les principals característiques va ser el fred persistent al llarg de la jornada, aquesta, es va desenvolupar en un pavelló antic i mal endreçat.

Aquest proper cap de setmana s'inicia la lliga per equips. El B, C i D jugaran limitant-se a les comarques Tarragonines i l'A amb motiu del seu ascens jugarà a nivell de la Demarcació de Tarragona.

Comenta aquest article