Esports

Bàsquet

Un mal tercer quart condemna el CB Cambrils femení

Les cambrilenques s'enfrontaven al CB Vila-seca, líder imbatut del grup, en un partit ajornat corresponent a la segona jornada

Per Redacció

El partit entre el CB Cambrils i el CB Vila-seca es va disputar diumenge al matí
El partit entre el CB Cambrils i el CB Vila-seca es va disputar diumenge al matí | Cristina Sierra

Primera Territorial Sénior Femení

Cofran 95 CB Cambrils 41 – CB Vila-seca 58

Parcials: 12-15 / 14-8 / 0-13 / 15-22
 

Derrota del CB Cambrils femení en la visita al Palau Municipal d'Esports del líder imbatut del grup, el CB Vila-seca, en un partit ajornat des de la segona jornada.

La primera meitat va ser impecable par part de les cambrilenques tant en atac com en defensa, acabant les cambrilenques tres punts per sobre a la mitja part. Tanmateix, un desastrós tercer quart en la faceta ofensiva va sentenciar el partit. Les cambrilenques no van anotar ni un sol punt en aquest període.

Durant el darrer quart, els locals van canviar el ritme, però les faltes es van anar acumulant i les vila-secanes van seguir acumulant punts des de la línia de tirs lliures, emportant-se el partit per 17 punts.

El pròxim cap de setmana, el CB Cambrils femení visita la pista del CB Morell B en el que serà el darrer partit de la primera volta. Actualment, les cambrilenques es troben setenes a la classificació, havent aconseguit quatre victòries en nou partits.

Comenta aquest article