Esports

Futbol

Bon empat del Cambrils Unió B davant el líder del grup

El filial cambrilenc manté els bons resultats després de les vacances de Nadal

Per Ferran Tuset

Imatge del partit entre el Cambrils Unió B i el Constantí el passat 16 de desembre
Imatge del partit entre el Cambrils Unió B i el Constantí el passat 16 de desembre | Cristina Sierra

Tercera Catalana – Grup 16

Torreforta CE 1 – Cambrils Unió B 1

Gols: 0-1 m. 78 Clavero; 1-1 m. 82

Targetes: grogues a Marc i Pol Juncosa

Alineació: Figo, Pau Moreno, Marc, Guinovart (Alan m.75), Cristian, Pol Gutiérrez, Clavero, Lucas, Piccini, Moha (Jan m.67) i Pol Juncosa

 

Bon resultat del Cambrils Unió B per començar l'any. El filial no s'ha oblidat de la fórmula que l'ha dut a la part alta de la classificació al seu grup de Tercera Catalana: bona defensa i efectivitat en atac. En aquesta ocasió, els de Juan Manuel Jurado van empatar al camp del Torreforta, en el moment del partit líder del grup.

La primera part va estar molt igualada. El Torreforta compta amb una plantilla amb molta experiència, un equip amb un projecte per pujar de categoria, i els cambrilencs van plantar cara durant tot el partit. Els tarragonins pressionaven bé i van impedir que els de Jurado combinessin come els hi agrada. Tot i les ocasions pels dos equips es va arribar al descans amb empat a zero.

A la segona part, el Cambrils Unió B es va avançar després d'una bona jugada entre Jan i Cristian que va acabar rematant Miguel. Era el minut 75, i el filial cambrilenc va intentar aguantar el resultat, però el Torreforta es va trobar aviat amb l'empat definitiu també amb un remat després d'una centrada lateral.

Amb aquest resultat, el Cambrils Unió B perd una posició a la classificació –cinquè a quatre punts del líder–, però continua a prop de les posicions altes. En la pròxima jornada torna a jugar a casa i rep al Montroig AT.

Comenta aquest article