Futbol

Any nou, mateixa dinàmica pel Cambrils Unió

Els d'Adri Puerto no canvien el xip i encadenen el cinquè partit sense guanyar després de perdre a casa contra el Jesús i Maria UD

Per Ferran Tuset

Moment del partit entre el Cambrils Unió i el Jesús i Maria UD a l'Estadi Municipal | Juan Antonio Dorado

Segona Catalana – Grup 6

Cambrils Unió 1 – Jesús i Maria 3

Gols: 1-0 m. 2 Gito; 1-1 m. 38; 1-2 m. 48 (p.); 1-3 m. 64

Targetes: grogues a Aleix Llobet i Marquinhos

Alineació: Alejo, Roca, Marquinhos, Aleix Llobet, Cruañes (Eric Garcia m.65), Gito, Eudald (Abraao m.53), Igor, Carlos (Edu Sosa m.65), Richard (Julian m.65), i Javi Pérez (Josu m.38)

Any nou, mateixa dinàmica pel Cambrils Unió. Després d'un mes de descans per les festes de Nadal, Adri Puerto no ha donat amb la tecla adequada i, davant del Jesús i Maria UD, el Cambrils ha encaixat una nova derrota a casa, la tercera consecutiva. En els últims cinc partits només s'ha aconseguit un punt i, el més preocupant, és que la ratxa és negativa tant per resultats com pel joc de l'equip.

Els de Puerto es posaven molt aviat per davant en el marcador després que, en el minut 2 de partit, una centrada per la dreta d'Aleix Llobet era rematada per Gito que aconseguia l'1-0. Quatre minuts després, Richard podria haver posat distància en el marcador, però un defensa del Jesús treia sota pals. A poc a poc, els visitants s'anaven estirant i, en el seu cinquè córner, al minut 38, aconseguien l'empat. El Cambrils tindria dues ocasions just abans del descans, la primera amb un tir de Gito a la base del pal esquerre i la segona de Carlos al travesser, però no materialitzava.

El que podria haver sigut un clar resultat pel Cambrils es va acabar girant en contra a la segona part. Al cap de dos minuts de la represa, penal clar a favor dels visitants, que no el desaprofitaven i es ficaven 1-2. El Cambrils tindria més ocasions, com un penal per mans clares que l'àrbitre no va xiular o un xut alt d'Abraao quan es trobava sota pals i sense porter. Un minut després d'aquesta ocasió, el defensa i el porter del Cambrils no s'entenien i el Jesús aprofitava per marcar el que seria el definitiu 1-3.

Amb aquesta nova derrota, el Cambrils Unió cau a la sisena plaça de la classificació i ja es troba a nou punts del lideratge que va ostentar abans d'aquesta mala ratxa. En la pròxima jornada, els de Puerto visiten el camp de La Sénia CF, l'equip immediatament darrere seu a la taula.