Esports

Bàsquet

Un primer quart per oblidar marca el primer partit de l'any del CB Cambrils

Els cambrilencs van perdre a la pista del Torreforta, rival directe a la part baixa de la classificació

Per Redacció

Imatge del partit entrel CB Cambrils i el Bellpuig el passat 26 de novembre
Imatge del partit entrel CB Cambrils i el Bellpuig el passat 26 de novembre | Lluís Rovira i Barenys

Segona Catalana - Fase Prèvia Grup 1

AD Torreforta A 74 – Cofran 95 CB Cambrils 59

Raúl Martínez (3), Joan Berengué (3), Oscar Font (12), Enric Maduell (1), Roger Audi (5) – Pau Papasseit (15), Rubén Martínez (6), Marc Duran (9), Rubén Molina (5)

10 Triples (5 Papasseit, 1 Ra. Martínez, 1 Joan Berengué, 2 Ru. Martínez, 1 Duran). 7/12 Tirs lliures. 18 faltes personals. Eliminat: Joan Berengué

Parcials: 23-6 / 16-14 / 18-12 / 17-27


 

El Cofran 95 CB Cambrils va tornar a la competició després de les vacances de Nadal a la pista del Torreforta on un primer quart per oblidar va marcar la resta del partit. Aquesta victòria permet als tarragonins superar als cambrilencs a la classificació, imposant-se en la seva particular lluita a la part baixa de la classificació.

L'encontre va començar amb una cistella a favor dels cambrilencs, però, tot seguit, els tarragonins aconseguirien un parcial de 12-2 que ja no deixarien escapar en tot el partit. La falta d'encert de cara a cistella i les pèrdues de pilota marcarien el seu desenllaç en el qual, segurament, ha estat el pitjor primer quart de la temporada (23-6).

El segon període va estar més igualat, però el CB Cambrils no podia reduir la diferència i s'arribaria a la mitja part amb un 39-20 al marcador. A la represa, els cambrilencs ho van intentar, però la sort no acompanyava ni en atac ni en defensa. Després d'un intercanvi de cistelles, els de Torreforta ampliarien el marcador fins a arribar als 27 en finalitzar el quart.

En el darrer tram de partit, els blaus van sortir amb l'objectiu de poder reduir aquesta diferència, i estant més encertats de cara a cistella, s'endurien el parcial (17-27), deixant el marcador final en 74-59.

El pròxim partit del Cofran 95 CB Cambrils masculí serà l’últim de la primera volta i el jugaran a casa a les 12:30 contra el Ploms Salle Reus, esperant retrobar-se amb la seva afició al Palau Municipal d'Esports.

Comenta aquest article