Societat

Entitats

L'AAA la Salle lliura mil euros provinents del repartiment de regals de la Festa de Reis a l'entitat Swim for Ela

El lliurament es va fer ahir al vespre a l'edifici la Salle i enguany s'ha fet per segona vegada consecutiva

Per Lluís Rovira i Barenys

Alfred Sarrà i Siscu Morell en el moment del lliurament del taló de mil euros, ahir al vespre
Alfred Sarrà i Siscu Morell en el moment del lliurament del taló de mil euros, ahir al vespre | Lluís Rovira i Barenys

L’Associació d’Antics Alumnes la Salle va fer entrega, ahir al vespre, del xec per valor de 1.000 euros a l’Associació Swim for Ela, per segon any consecutiu. Aquest import és el que s’ha recaptat en l’acte de recollida i repartiment de regals de la Festa de Reis. Les etiquetes dels paquets tenien un import de 6 euros dels quals un euro anava destinat a l’entitat Swim for Ela, creada fa un parell d’anys amb la finalitat de recaptar diners per a la investigació de l'ELA i, també, per a oferir suport tant a les persones afectades com a les seves famílies. El total de paquets repartits enguany a la Festa de Reis ha estat de 954 i l’AAA la Salle ha arrodonit la xifra fins els 1.000 euros.

Siscu Morell: “Si faig tot el que faig és perquè ho puc fer”

El lliurament del taló simbòlic es va fer ahir al vespre a les dependències de l’edifici la Salle. Siscu Morell va ser l’encarregat de recollir el taló de mans del president de l’AAA la Salle, Alfred Sarrà. Abans de l’entrega, Alfred Sarrà va definir la Festa de Reis com la de la “il·lusió col·lectiva” i va aprofitar per fer una doble felicitació al Siscu Morell “per la col·laboració activa amb la nostra entitat durant molts anys” i en segon lloc, per representar un relleu generacional dins de l’organització de la festa. Sarrà també va aprofitar l’ocasió per felicitar Siscu Morell per la tasca fent, “una tasca molt important per a gent que vindrà al darrera, propers o no”.

Per la seva part, Siscu Morell va manifestar que ell s’havia fet gran aquí, referint-se al seu pas, primer, per l’escola i, més tard, com a col·laborador de la Festa de Reis; “quan vinc aquí vinc a veure els meus amics”. Siscu Morell va agrair l’aportació a Swim for Ela i va afegir, “si faig tot el que faig és perquè ho puc fer. El proper 14 de juliol farà quatre anys que em van diagnosticar l’ELA i ara per ara només tinc afectades les cames. En aquest temps hem perdut companys pel camí”. Amb una foto de família i un petit piscolabis es va cloure l’acte.

Siscu Morell i Joana Bono, de Swim for Ela, amb el taló i envoltats de membres i col·laboradors de l'AAA la Salle (Foto: Lluís Rovir i Barenys)

 

Comenta aquest article