Societat

Reis

Els Reis d'Orient completen la seva estada a Cambrils amb el repartiment en mà d'uns 800 paquets (contè galeria fotogràfica)

Melcior, Gaspar i Baltasar van fer, ahir al matí, el tradicional repartiment de paquets a Cambrils en un dia força ventós

Per Lluís Rovira i Barenys

El rei Baltasar lliurant un paquet, ahir al matí
El rei Baltasar lliurant un paquet, ahir al matí | Lluís Rovira i Barenys

Els Reis d’Orient van completar, ahir, la seva tasca a Cambrils amb el repartiment de paquets casa per casa a tothom que ho havia sol·licitat amb antelació. En total es van repartir uns 950 paquets a tota la població. Les ratxes de vent fred que van bufar durant tot el matí van acompanyar el repartiment.

Un any més es van poder reviure les imatges dels xiquets i xiquetes, i també dels més grans, recollint els regals de la mà dels tres Reis i amb tot el cerimonial que acompanya aquesta situació. Això sí, amb tota la il·lusió i l’entrega del món. Tampoc van faltar les estirades dels paquets amb corda des de les finestres i balcons, una imatge força tradicional a Cambrils.

I amb el deure d’haver complert, un any més, els desitjos de la canalla, els Reis d’Orient se’n van entornar cap els seus llocs d’origen amb la promesa de tornar a Cambrils l’any vinent. Un any més, l’Associació d’Antics Alumnes la Salle ha fet un ampli desplegament humà per tal que la Festa de Reis hagi estat tot un èxit de participació.