Esports

Rem

El Club Rem Cambrils celebra la Sant Silvestre i assoleix el rècord en nombre de socis i sòcies per tancar l’any 2023

Tres llaguts catalans i una trentena de remers van prendre part de la travessa que es va celebrar el 31 de desembre

Per Antoni Font

Els vogadors van sortir amb disfresses nadalenques
Els vogadors van sortir amb disfresses nadalenques | Cedida

El passat diumenge 31 de desembre, el Club Rem Cambrils va organitzar la ja tradicional travessa de Sant Silvestre, amb el recorregut Cambrils – Club Nàutic Salou – Cambrils, on una bona colla de vogadores i vogadors del Club van aprofitar per acomiadar-se de l’any 2023 vogant.

En la travessa van prendre-hi part tres llaguts catalans amb deu vogadors per barca –acompanyats en tot moment per la zodiac de suport del Club– engalanats amb tota mena d’accessoris nadalencs amb l’objectiu d'amenitzar i fer més divertida la jornada.

Amb una molt bona mar i havent sortit a les 9 hores des del port de Cambrils, la primera part de la travessa es va completar amb una hora i escaig, arribant al Club Nàutic de Salou voltants les 10.15 hores. Després d’un breu i merescut esmorzar i de fer els corresponents relleus de tripulacions, voltants les 13 hores s'arribava de nou al port de Cambrils.

Un cop finalitzada l’activitat, una cinquantena de membres del Club es van reunir davant de la caseta del Club on vàrem brindar per acomiadar l'any 2023.

Més socis que mai

Aquesta activitat no tants sols va servir per acomiadar l’any 2023 amb una travessa de caire festiu, sinó que també per celebrar i tancar un molt bon any per al club, que ha batut el rècord de socis i sòcies inscrits, amb un total de 289 socis, repartits en 270 socis federats (adults i escola de rem) i 19 socis simpatitzants.

Socis i sòcies del Club Rem Cambrils (Foto: Cedida)

 

Comenta aquest article