Societat

Entitats

Un kinto «mariner» més animat que mai

El Casal Popular El Polvorí va acollir una nova edició del kinto de Nadal que va aplegar una gran participació

Per Lluís Rovira i Barenys

Moment abans d'encetar una de les tres tongades de kinto que es van fer, ahir, al Polvorí
Moment abans d'encetar una de les tres tongades de kinto que es van fer, ahir, al Polvorí | Lluís Rovira i Barenys

El kinto del Casal Popular El Polvorí ja ha aconseguit arrelar dins els actes que cada any organitza el Casal per les festes nadalenques. Des de la primera edició, celebrada l’any 2019 fins a la que es va celebrar ahir, el kinto del Casal ha anat acollint cada cop més adeptes al seu voltant. Ahir, sens dubte, va ser l’edició més multitudinària de les que s’han celebrat fins ara.

El kinto d’ahir va repartir tres grans cistelles de productes de proximitat, i una darrera tongada com a repicó, entre els que hi havia vins, cerveses artesanes, verdures, peix, mel, samarretes així com una subscripció a la Revista Cambrils o bé una sessió de manicura a un establiment local. Un any més, els números van ser cantats per Guillem Piqué, que hi va afegir la cantarella i els comentaris que es feien servir al tradicional kinto mariner que se celebrava, fa anys, en diferents bars de la zona del port.

El proper acte del Polvorí, emmarcat dins la programació “Per Nadal cada ovella al seu Casal”, tindrà lloc el proper dimecres 3 de gener amb la celebració d’un tast de vins de la DOQ Priorat, a càrrec dels enòlegs Berta Camps i Jordi Rovira. Les places són limitades i cal fer la inscripció a través de les xarxes socials del Polvorí.

Comenta aquest article