Esports

Natació

Una vintena de nedadors del Cambrils Club Natació participen en la tradicional 100x100

La novetat d'enguany és que l'activitat solidària també ha destinat una part de la recaptació a l'Associació Swim for ELA

Per Redacció

Foto de grup dels participants a la 100x100 celebrada ahir al matí a la piscina municipal
Foto de grup dels participants a la 100x100 celebrada ahir al matí a la piscina municipal | Rosa Maria Vilella

El Cambrils Club Natació va organitzar, ahir al matí, la tradicional 100x100 a la piscina municipal. Una vintena de nedadors de l'entitat van participar en aquesta activitat que constava de 100 sèries de 100 metres, en total, 10.000 metres que van ser més solidaris que mai. Els participants van fer una aportació de 5 euros que es van destinar íntegrament a La Marató de 3Cat i enguany, com a novetat, també es va fer una aportació a l'Associació Swim for ELA.

Demà diumenge 31 de desembre, el club tancarà l'any de la millor manera: nedant al mar. Un any més, l'entitat farà la Sant Silvestre aquàtica a les 12 hores a la platja del Cavet per acomiadar el 2023. Hi haurà caldo i xocolata desfeta per tothom i es podrà fer una aportació mínima de 5 euros que anirà destinada a l'Associació Swim for ELA.

Els nedadors del Cambrils Club Natació amb Joana Bono i Jordi Cervera, de l'Associació Swim for ELA (Foto: Rosa Maria Vilella)

 

Comenta aquest article