Esports

Hoquei patins

El Cambrils CH presenta els onze equips del club que disputen la temporada 2023-2024 (CONTÉ GALERIA FOTOGRÀFICA)

El club cambrilenc, que disposa d'un total de 85 fitxes, va presentar ahir al vespre tot el seu potencial esportiu

Per Lluís Rovira i Barenys

Sortida dels jugadors de l'equip sènior de Segons Catalana, ahir a la presentació dels equips del Cambrils CH
Sortida dels jugadors de l'equip sènior de Segons Catalana, ahir a la presentació dels equips del Cambrils CH | Lluís Rovira i Barenys

El Cambrils CH va fer la presentació dels 11 equips que conformen la totalitat de formacions esportives que el club cambrilenc té en actiu la temporada 2023-2024. Aquests 11 equips suposen un total de 85 fitxes i abarquen totes les categories, des de l'Escola d'Hoquei fins als equips sèniors amb l'única excepció de la categoria aleví, de la que no es va poder formar equip aquesta temporada. D'altra banda, el club no disposa d'equips íntegrament femenins.

Els 11 equips del Cambrils CH són: l'Escola d'Hoquei, 2 prebenjamins (A i B), 1 benjamí, 2 infantils (A i B), 2 juvenils (A i B), 1 júnior, 1 sènior B de 3a Catalana i 1 sènior A de 2a Catalana. En la presentació d'ahir, els equips van anar sortint a la pista davant l'atenta mirada dels pares i mares que s'havien aplegat a les grades del Palau Municipal d'Esports. A la presentació hi van ser presents el delegat territorial d'Esports, Aleix Rom; l'alcalde, Alfredo Clúa, i la regidora d'Esports, Camí Mendoza.

Comenta aquest article

Galeries relacionades