Hoquei patins

Empat del Cambrils CH a la pista del Reus Ploms

Els cambrilencs s'havien avançat amb un 0 a 2 en el marcador però no van saber rematar la feina i el Ploms va acabar empatant al darrer minut de partit

El míster, Olriol Valera, amb els jugadors del Cambrils CH en un temps mort d'un partit, aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Hoquei patins                         Segona Catalana                           Grup A

CN Reus Ploms 2 - Cambrils CH 2

El Cambrils ràpidament es feia amb el pes del partit i a falta de 12 minuts pel descans, Pere aconseguia marcar el 0-1, resultat amb el que s’arribaria al descans. Als 12:42 pel final, Marcel posava el 0-2. El Cambrils se sentia molt còmode a pista, allargava les posessions però no va ser capaç de marcar el 3r. A 6:55 Felipe aturava un penal al Ploms però al 4.33 el Ploms reduia distàncies. Just fer el gol hi va haver una jugada enrebassada en que dos jugadors del Ploms van tirar la porteria a sobre al porter cambrilenc Felipe i, un d’aquests, va acabar expulsat. Els 4 minuts que el ploms va estar amb 3 jugadors, però el Cambrils, tot i tenir oportunitats clares de gol no el va fer.  Per contra, una errada en atac va possibilitar una contra de 3 contra 2 que acabaria amb l’empat a 2 quan només quedava 1:06 per l’acabament.

El Cambrils va desaprofitar una oportunitat d’or de tornar-se a enganxar als de dalt entre els equips que lluiten per estar en posicions d’ascens. En els últims 5 minuts, un Ploms que no havia fet massa mèrits en tot el partit, va aconseguir treure’ls un empat.

El proper partit de competició del Cambrils CH serà el dissabte 13 de gener, a casa, i davant el CHP Amposta.