Societat

Televisió

El reality immobiliari americà House Hunters grava un episodi a Cambrils

En el programa, una parella californiana escolleix entre tres pisos a la costa cambrilenca per venir a viure-hi

Per Redacció

Els protagonistes del reality visitant un pis a la Llosa
Els protagonistes del reality visitant un pis a la Llosa | Warner Bros

El reality americà House Hunters International, programa de la cadena Warner que porta més de vint anys en antena, ha gravat un episodi a Cambrils. Aquest conegut programa de la televisió als Estats Units busca un nou habitatge per als protagonistes de cada capítol. En aquest cas, un matrimoni de Denville, California, busca un pis amb vistes al mar a Cambrils, on l'home hi passava les vacances amb la seva família quan era petit.

El programa, d'uns 20 minuts de durada, es va emetre en prime time el passat dijous 14 de desembre i en aquest capítol es poden veure moltes vistes, tant de la Vila com del Port en abundants plans aeris del municipi. Fins i tot, apareixen imatges de les celebracions de la Festa Major de Sant Pere, dies en els quals es va gravar el programa, i del restaurant Tem, ubicat a Vilafortuny. Tot i que l'episodi no es pot veure a l'estat espanyol, ja es va emetre als Estats Units i en aquest link es pot veure un tràiler del mateix.

Vista aèria de Cambrils emesa en el programa (Foto: Warner Bros)

 

Als protagonistes els hi ofereixen tres pisos per triar: un a Vilafortuny, un a la Llosa i un a l'Ardiaca. La parella té un pressupost de 350.000 euros per comprar el pis, però les tres propostes són més cares del previst. El pis a Vilafortuny costa 375.000 euros, però el matrimoni el descarta per ser massa petit, tot i les increïbles vistes al mar des del pis més alt d'una torre d'apartaments. El pis de l'Ardiaca, tot i estar totalment reformat, també és descartat pel seu preu elevat (410.000 euros) i no tenir unes vistes directes al mar, ja que les tapen uns arbres. El fet de que només tingui dues habitacions també tira enrere a la parella, ja que volen que els seus fills els vinguin a visitar.

Finalment, es queden amb el pis de la Llosa que, tot i no estar plenament reformat, és el que s'adapta més als seus gustos. És un tercer pis amb vistes al mar amb tres habitacions i pel preu de 400.000 euros. Als darrers minuts de l'episodi, es pot veure al matrimoni dos mesos després, vivint ja al seu nou apartament.

Comenta aquest article