Societat

Rem

Els Vogadors Vent d'Estrop duen a terme una nova jornada de 'Vogadores amb Cor'

El passat dissabte van sortir dues barques amb l'objectiu de contribuir a la recuperació física i emocional de les dones que han patit càncer de mama

Per Redacció

Van sortir dues barques dels Vogadors Vent d'Estrop
Van sortir dues barques dels Vogadors Vent d'Estrop | Cedida

El passat dissabte es va dur a terme una jornada més de les sortides amb llagut per part del grup “Vogadores amb Cor”, integrat per dones afectades per càncer de mama. Van sortir dues barques amb ganes de gaudir d’un matí d’esport i natura.

El Club, davant de la bona acceptació per part de les vogadores, té com objectiu contribuir i assolir les metes específiques com són la recuperació física i emocional de les dones que han patit càncer de mama i que totes les dones s’integrin en la vida social a través de la seva implicació en la vida esportiva.

El club busca animar a les dones que pateixen la malaltia (Foto: Cedida)

 

D'altra banda, amb aquesta visibilitat, el club busca animar a les dones que pateixen la malaltia, perquè vegin que es pot lluitar contra ella, que es pot recuperar una vida il·lusionant i fins i tot millorar-la amb noves oportunitats que potser en altres circumstàncies no tindrien.

El treball en equip i els esforços per aconseguir unes metes i objectius comuns ajuden a enfortir els problemes derivats de la malaltia d'una manera diferent. Són esportistes i companyes que experimenten, es recolzen i s’acompanyen les unes a les altres amb l’ajuda del timoner i els especialistes experimentats.

Comenta aquest article