Cultura

Art

Dolors Ortuño i David Callau lliuren les obres del sorteig de Tallers Oberts de Cambrils

Les dues guanyadores podien triar entre les diferents peces realitzades pels prop de 40 artistes participants

Per Redacció

Dori Soler ha triat una peça de l’escultora Dolors Ortuño
Dori Soler ha triat una peça de l’escultora Dolors Ortuño | Cedida

Les dues guanyadores del sorteig de la 16a edició de Tallers Oberts han recollit avui les obres escollides. Dori Soler ha triat una peça de l’escultora Dolors Ortuño, mentre que la lleidatana Olga Oronich ha seleccionat un conjunt de dos quadres de l’artista David Callau. El lliurament de les obres s’ha fet de mans dels propis artistes als mateixos tallers.

El sorteig es va realitzar diumenge durant la festa de cloenda de Tallers Oberts que es va dur a terme la Torre del Llimó, en el marc de la Festa Major de la Immaculada. El sorteig estava obert a totes les persones que van segellar el Passaport Tallers Oberts amb un mínim de cinc tallers.

Les dues beneficiàries del premi han pogut triar entre totes les obres que els i les artistes havien creat de forma expressa per aquesta ocasió, i que durant el cap de setmana es trobaven exposades a cadascun dels tallers.

Olga Oronich ha seleccionat un conjunt de dos quadres de David Callau (Foto: Cedida)

 

Cal destacar que la 16a edició de Tallers Oberts ha estat tot un èxit amb un augment significatiu de visitants. En aquesta ocasió, més de 500 persones de diferents procedències han visitat els tallers durant el cap de setmana i els artistes participants s’han mostrat molt satisfets per la repercussió de l’esdeveniment. La iniciativa ha permès que prop de 40 creadors i creadores hagin obert les portes dels seus tallers per compartir el seu procés creatiu i donar a conèixer la seva obra.

Comenta aquest article