Cultura

Art

Els Tallers Oberts, l'art cambrilenc a tocar de les festes nadalenques (CONTÉ GALERIA FOTOGRÀFICA)

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la 16a edició dels Tallers Oberts amb la participació de 21 punts de trobada dels diferents artistes cambrilencs

Per Lluís Rovira i Barenys

Artistes cambrilencs a l'escenari de la Torre del Llimó, ahir a la tarda
Artistes cambrilencs a l'escenari de la Torre del Llimó, ahir a la tarda | Lluís Rovira i Barenys

Un total de 21 punts de trobada distribuïts a diferents indrets de la població han configurat, aquest darrer cap de setmana, la 16a edició dels Tallers Oberts. Un recorregut artístic que anava des dels tallers situats a la vila fins el port i que recollia diferents expressions de l'art com és la pintura, l'esmalt, l'escultura, la ceràmica, la il·lustració, el muralisme, l'exprwessió artística i la vídeo performance. En el decurs dels dos dies en els que els artistes locals obrien els seus espais de creació han estat moltes les persones que els han visitat i han aprofitat per conèixer les obres, adquirir-les i, de pas, segellar el passaport per participar al sorteig del darrer dia. També han estat obertes les sales d'exposició i alguns equipaments municipals que han estat aprofitats com a llocs d'exposició d'alguns artistes.

El fi de festa dels Tallers Oberts es va fer ahir a la tarda a la Torre del Llimó amb un concert a càrrec de Bali Cejas i el sorteig de dues de les obres exposades al tallers dels artistes que les dues persones que van resultar guanyadores hauran de triar. Les cançons de Bali Cejas van posar el punt i final d'una nova edició dels Tallers Oberts que ha tingut un gran seguiment al llarg de tot el cap de setmana i que ha comptat amb l'acompanyament d'una meteorologia força agradable.

 

Comenta aquest article

Galeries relacionades