Societat

Nadal

El vent no frena la benvinguda al Nadal

Centenars de persones es van reunir a la plaça de l’Ajuntament per veure l’encesa de llums tot i la forta ventada

Per Andreu Dalmau

Els cors infantils de l'Escola de Música van tancar l'acte
Els cors infantils de l'Escola de Música van tancar l'acte | Andreu Dalmau

Malgrat la forta ventada que bufava ahir a la tarda, res va frenar la il·lusió que sempre encomana els cambrilencs i les cambrilenques quan s’encenen les llums de Nadal. Més de 600 persones es van donar cita a la plaça de l’Ajuntament per veure com es donava el tret de sortida a una de les èpoques més esperades de l’any.

L’acte va començar amb el parlament de l’alcalde, Alfredo Clúa, que va desitjar un Nadal ple de “felicitat, salut i igualtat social” a tots els cambrilencs i cambrilenques. Teresa Recasens, regidora de Festes, també va dirigir unes paraules per donar la benvinguda a les festes.

Després va ser el torn de les escoles. En representació de cada centre van pujar a l’escenari parelles d’alumnes que van llegir els desitjos nadalencs per l’any 2024. Els nens i nenes de Cambrils van demanar “igualtat” entre totes les persones i que “s’acabi amb la fam i les guerres”, així com amb altres desgràcies que assolen el nostre món. Després de les escoles, també van llegir els seus desitjos l’agrupació escolta Gent de Mar i el pubillatge cambrilenc. Malauradament, a causa del vent, aquests no van poder encendre les espelmes que simbolitzaven tots els desitjos demanats.

Infants llegint els seus desitjos de Nadal (Foto: Andreu Dalmau)

 

L’Escola de Música va posar el punt i final a l’acte amb els cors Petits Cantors, Kodaly i Vivace. L’agrupació infantil va cantar un conjunt de cançons dedicades als colors i amb marcat missatge nadalenc.

Comenta aquest article