Societat

Tradició

L'AAA la Salle inaugura el pessebre al vestíbul de la Casa de la Vila

El concurs de pessebres, enguany, arriba a la 65a edició i hi ha temps per apuntar-s'hi fins el 15 de desembre

Per Lluís Rovira i Barenys

El pessebre ha estat confeccionat per l'AAA la Salle
El pessebre ha estat confeccionat per l'AAA la Salle | Lluís Rovira i Barenys

En el marc de la posada en marxa de l'ambientació nadalenca a Cambrils, ahir es va inaugurar el pessebre al vestíbul de la Casa de la Vila, realitzat com cada any, per l'Associació d'Antics Alumnes la Salle. El pessebre, de poc més de 200 figures, conté els elements tradicionals com són el Naixement, l'Anunciació als pastors i els Reis Mags, tal com han destacat els membres de la comissió de pessebres de l'AAA la Salle. Aquest pessebre es podrà visitar, a partir de la propera setmana, en l'horari d'obertura de l'Ajuntament; de dilluns a dijous de 2/4 de 9 a les 15 h i els divendres de 2/4 de 9 a les 14 h.

65è concurs de pessebres

El concurs de pessebre que organitza l'AAA la Salle arriba, enguany, a la 65a edició i comprèn tres categories; la dels pessebres populars, la dels diorames i la categoria de pessebres comercials, és a dir, que s'exhibeixin en un establiment. Les inscripcions es poden fer a la llibreria Escrivà (Plaça Carles Roig, 3). llibreria Torrevisca (carrer de Sant Pere, 33), llibreria Carlin (carrer de la Verge del Camí, 3) i Estanc n. 1 (Avinguda de Josep Vidal i Barraquer, 11). També es pot fer la inscripció enviant les dades personals (Nom, adreça i telèfon) al mail aaasallecampessebres@gmail,com. La data límit d'inscripció és el 15 de desembre.

El jurat del concurs passarà a visitar els pessebres del 18 al 24 de desembre. Els premis del concurs es lliuraran el 14 de gener de 2024 a l'edifici la Salle, entrant per la porta del carrer de Sant Plàcid, a 2/4 de 12 del matí.

El pessebre es va inaugurar ahir al vespre (Foto: Lluís Rovira i Barenys)

 

Comenta aquest article