Cultura

Biblioteca

La biblioteca oferirà tallers de creació de mems literaris i de targetes de Nadal

Entre d'altres activitats, la resta de Clubs de Lectura continuaran les seves trobades setmanals o mensuals

Per Redacció

Cartell amb la programació d'aquest mes de la Biblioteca Josep Salceda i Castells
Cartell amb la programació d'aquest mes de la Biblioteca Josep Salceda i Castells | Cedida

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils tancarà la programació de l’any amb un taller de targetes desplegables de Nadal, una sessió de creació de mems literaris i la presentació d’un llibre.

Per una banda, Marta Soley de @dolsallibreta oferirà el taller “Plega i desplega el Nadal”, adreçat a nens i nenes a partir de 5 anys acompanyats el dia 15 de desembre a les 18 hores a la biblioteca. Els infants participants confeccionaran targetes desplegables originals i úniques i descobriran idees per un Nadal més sostenible i creatiu. Les inscripcions es poden fer al correu bib@cambrils.cat.

Per l’altra, el 22 de desembre a les 11 hores a l’Ateneu Juvenil, Tantàgora convidarà als i les joves que s’hagin inscrit al taller a pensar i construir els seus propis mems a partir d’una selecció de llibres, les portades i el contingut que els serviran d’inspiració. Per fer la inscripció a aquesta activitat patrocinada pel Servei de Biblioteques de la Generalitat cal escriure a joventut@cambrils.cat.

A més, dins la programació del desembre, el poeta i professor de literatura Ramon Garcia Mateos comentarà el llibre “Corazón tan blanco” de Javier Marías, en el marc d’una sessió oberta del Club de Lectura Adult que tindrà lloc a la biblioteca el dimarts 19 de desembre a les 19 hores.

La resta de Clubs de Lectura continuaran les seves trobades setmanals o mensuals per comentar els llibres llegits. El Club de Lectura Fàcil “Parlem de llibres” per a persones no catalanoparlants es reunirà cada dijous amb l’objectiu de millorar l’expressió oral a través de la lectura; el 14 de desembre el Club de Lectura en Família celebrarà un trobada dedicada al llibre “L’arbre de Nadal del senyor Eudald” de Robert Barry; el 22 de desembre el Club Infantil gaudirà d’una nova sessió dinamitzada per Rosana Andreu, i el Club Juvenil comentarà mensual la lectura amb Eva Ferré.

Comenta aquest article