Informació general

Concentració

La Santa Espina i l'ambient prenadalenc, a la plaça de la Vila

Ahir es va fer la darrera concentració setmanal del mes de novembre i l'es Àvies i Avis per la Independència no faran la propera fins el dia 20 de desembre

Per Lluís Rovira i Barenys

Les Àvies i Avis ballant una sardana, ahir al matí, a la plaça de la Vila
Les Àvies i Avis ballant una sardana, ahir al matí, a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

Les Àvies i Avis per la Independència van encetar la concentració d'ahir, a la plaça de la Vila, amb la ballada de la sardana La Santa Espina, una de les novetats de les concentracions d'aquesta temporada. La sardana va deixar pas a les cançons i les proclames, amb l'Estaca, primer, i amb el cant dels Segadors, com a cloenda. Els crits d'indepnedència i de "visca la terra", van resonar fort per la plaça.

El col·lectiu de les Àvies i Avis per la Independència no tornarà a la plaça de la Vila fins el dimecres 20 de desembre, en una concentració que tindrà un caire prenadalenc. Aquestes dues properes setmanes no hi haurà concentració, la setmana vinent per caure entremig de dies festius i per l'ocupació de la plaça del mercat de Nadal i la setmana següent pel fet que uns quants dels components del col·lectiu de les Àvies i Avis cambrilencs aniran a la commemoració que farà el col·lectiu d'Àvies i Avis de Valls en motiu del seu cinquè aniversari.

Comenta aquest article