Cultura

Cicle de Nadal de La Mar de Jazz

El cicle de Nadal de Cambrils la Mar de Jazz porta tres propostes un any més

Benjamin Herman, Jaume Vila-seca i el Fèlix Rossy Quintet seran els protagonistes de les actuacions del 15 i 30 de desembre i el 7 de gener

Per Redacció

El Fèlix Rossy Quintet tancarà el cicle el dia de Reis
El Fèlix Rossy Quintet tancarà el cicle el dia de Reis | Cedida

El tradicional cicle de jazz de Nadal que organitza un any més Cambrils la Mar de Jazz oferirà enguany, entre el 15 de desembre i el 7 de gener de 2024, tres propostes ben diferents que acompanyaran les festes nadalenques de la població en clau de jazz, amb artistes procedents del nostre país i també de l’estranger.

El Cicle de Nadal 2023/24 l’inaugurarà el concert de Nadal, amb el músic Benjamin Herman, procedent dels Països Baixos, que actuarà la nit del 15 de desembre a les 20.30h al Teatre del Casal.

El 30 de desembre, a la Cripta de l’Ermita de Cambrils, serà el torn de Jaume Vilaseca. El pianista, que ja ha actuat en diverses ocasions al municipi, presenta un homenatge a una de les èpoques daurades del rock progressiu, en aquest cas l’etapa de Yes que va de 1971 a 1976, una època passada pel sedàs del jazz.

Finalment, el concert de Reis tindrà lloc el diumenge 7 de gener de 2024 també a la Cripta de l’Ermita amb el quintet liderat pel trompetista Fèlix Rossy, que entre altres músics estarà acompanyat pel seu pare, el prestigiós bateria d’origen argentí Jorge Rossy.

Les entrades anticipades al preu de 12 euros i l’abonament per tres concerts al preu de 30 euros ja es poden adquirir a www.codetickets. El dia del concert el preu de les entrades serà de 15 euros. El Cicle de Nadal de Cambrils l’organitza Cambrils la Mar de Jazz amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, la Diputació de Tarragona i l’ICEC de la Generalitat.

Comenta aquest article