Cultura

Cinema

Fàtima Llambrich protagonitzarà un col·loqui sobre la pel·lícula 'Anatomia de una caída' al Rambla de l'Art

El cinema projectarà gratuïtament el 4 de desembre aquest film de Justine Tiret

Per Redacció

Pòster de la sisena edició de l’European Cinema Night
Pòster de la sisena edició de l’European Cinema Night | Cedida

El cinema Rambla de l’Art projectarà dilluns 4 de desembre Anatomia de una caída, dins del marc de la sisena edicióde l’European Cinema Night, una iniciativa d'Europa Creativa MEDIA i Europa Cinemas. L’acte començarà a les 19:00 i, després de la projecció, els assistents podran formar part d'un col·loqui amb Fàtima Llambrich, periodista especialitzada en informació policial i judicial.

La pel·lícula dirigida per Justine Triet, que va guanyar la Palma d'Or al passat Festival de Cannes, es projectarà de manera gratuïta. Aquesta iniciativa té com a finalitat celebrar la riquesa i la diversitat de la cultura cinematogràfica d’Europa apropant-la als seus ciutadans gratuïtament. Les entrades es poden adquirir a la taquilla del cinema, o bé, de manera online.

L’European Cinema Night arribarà a més de 10.000 espectadors de diverses ciutats del continent europeu, tot convertint-se en un projecte que ha crescut de manera considerable al llarg dels anys. Mentre que la seva primera edició l’any 2018 va comptar amb 34 cinemes participants, enguany, 85 cinemes formen part de la iniciativa d'Europa Creativa MEDIA i Europa Cinemas.

El Cinema Rambla de l’Art, que projectarà el thriller Anatomía de una caída, és un dels únics 3 cinemes a tota Espanya i l’únic a Catalunya que forma part de l’European Cinema Night 2023, activitat que coincideix amb el desè aniversari de la sala de cinema cambrilenca.

Sinopsi d’'Anatomía de una caída'

Sandra, una escriptora alemanya, viu amb el seu marit Samuel i el seu fill cec, Daniel, en un xalet al mig dels Alps francesos. Quan Samuel mor en misterioses circumstàncies, la investigació no pot determinar si és un suïcidi o un homicidi. Sandra és arrestada i jutjada per assassinat, i el procés posa la seva tumultuosa relació i la seva ambigua personalitat al punt de mira.

Comenta aquest article