Societat

70è aniversari Revista Cambrils

Revista Cambrils tanca la celebració del 70è aniversari amb un acte al Centre Cultural

La conferència de Josep M. Martí sobre la premsa de proximitat i la presentació del suplement dedicat a Antoni Campañà seran el preàmbul de la inauguració de l'exposició «Dotze fanalades»

Per Redacció

Cartell de l'acte de tancament de la celebració del 70è aniversari de Revista Cambrils
Cartell de l'acte de tancament de la celebració del 70è aniversari de Revista Cambrils

Revista Cambrils encara el darrer mes de celebració del 70è aniversari de la publicació i ho farà amb un acte molt complert al Centre Cultural, el pròxim dijous 30 de novembre.

A les 19:00, el periodista i doctor en Ciències de la Informació Josep M. Martí farà una conferència sota el títol “El futur de la premsa de proximitat, el cas de Revista Cambrils”. Tot seguit, a les 19:40, es presentarà el suplement d'aquest any, dedicat al fotògraf Antoni Campañà i la relació amb Cambrils, realitzat per Pedro Otiña, arxiver de l'Arxiu Municipal de Cambrils.

I a les 20:00 s'inaugurarà l'exposició “Dotze fanalades”, amb les imatges publicades per fotògrafs locals a les pàgines centrals de Revista Cambrils, en aquest any del seu 70è aniversari. A l'exposició també es mostraran els quadres que l'artista local David Callau va pintar per realitzar la portada commemorativa de l'aniversari.

Els fotògrafs que participen en aquesta exposició són: Joan Fernández Navarro, Albert Porres Viñes, Joan J. Marín Torres, Kërzops, Francesc Hospital, Rosa M. Vilella, Àngels Matamoros, Antoni Font, Oriol Gené, Pilar Gonzalvo Palacín, Pepo Argilaguet i Conchi Muñoz.

Comenta aquest article