Esports

Rem

Dos podis pel Club Rem Cambrils en la tercera regata de la Lliga de Llagut Català

L'equip Cadet Masculí es va fer amb la segona posició i l'Absolut Masculí amb la tercera en les seves respectives regates

Per Antoni Font

L'equip Absolut Masculí durant la seva regata
L'equip Absolut Masculí durant la seva regata | Xavier Abadía

Aquest passat diumenge 19 de novembre la Platja de la Picòrdia, a la localitat d’Arenys de Mar, va ésser l’escenari de la 3a Regata de Lliga de Llarga Distància de Llagut Català. Organitzada conjuntament pel Club Rem Arenys i la Federació Catalana de Rem i amb la col·laboració del Club Nàutic d’Arenys de Mar, va comptar amb la participació de setze Clubs i amb la inscripció d’un total de quaranta-nou equips. En aquesta ocasió el Club Rem Cambrils va participar-hi amb quatre categories, Veterà Femení, Absolut Femení, Absolut Masculí i Cadet Masculí.

Cal destacar el merescut podi –segona posició– assolit per l’equip Cadet Masculí (2000 metres), finalitzant la prova amb un registre de 12:03,10 min. No menys merescut va ser el podi –3a posició– assolit per l’equip Absolut Masculí, finalitzant la regata (4000 metres) amb un temps de 22:15,70 min., resultat inequívoc dels últims dies de treball i d’esforç tant per part del responsable tècnic com dels propis vogadors en la millora i consolidació d’un nou equip que, poc a poc, s’està integrant i aconseguint fer bloc.

Pel que fa a la participació de l’equip Absolut Femení, només va poder finalitzar la regata (4000 metres) en la 4a posició, amb un temps de 24:50,20 min. L’equip Veterà Femení van aconseguir millorar lleugerament el resultat obtingut respecte a l’anterior regata, finalitzant aquesta (4000 metres) en la 10a posició, aconseguint un registre de 24:46,60 min.

La propera regata de lliga tindrà lloc a Cambrils el proper diumenge 3 de desembre, organitzada pel Club Rem Cambrils i tindrà lloc a la Platja del Regueral.

Comenta aquest article