Informació general

Successos

Una baralla multitudinària a l'avinguda Baix Camp acaba amb un ferit greu

Diversos testimonis van veure més d'una vintena de persones implicades, alguns armats amb pals

Per Lluís Rovira i Barenys, Andreu Dalmau

Quan la Policia Local va arribar al lloc dels fets només hi havia dues persones
Quan la Policia Local va arribar al lloc dels fets només hi havia dues persones | Cedida (Twitter Policia Local)

Ahir al vespre es va produir una batalla campal a l'avinguda Baix Camp, entre l'avinguda Vidal i Barraquer i el carrer Verge del Camí. La Policia Local va rebre un avís al voltant de dos quarts de set de la tarda per una baralla multitudinària, però finalment, quan va arribar, van trobar només dues persones. Diversos testimonis apunten a que hi havia més d'una vintena de persones implicades en el conflicte abans que arribés la policia i que, alguns, anaven armats amb pals.

La víctima d'aquesta baralla, que es trobava indocumentada, estava inconscient quan van arribar els agents i va ser traslladada a l'Hospital Lleuger en ambulància. L'agressor, un veí de Cambrils, va fugir del lloc dels fets, però la Policia el té identificat i està esperant l'informe mèdic de la víctima per procedir a la detenció i obrir diligències per lesions.

Un home agredeix la seva cunyada

El dimecres de la setmana passada, 8 de novembre, es va produir una alteració de l'ordre en la via pública amb motiu d'una baralla entre dues persones al carrer del Sindicat, prop del carrer de Foix. Segons fonts policials, un home hauria agredit la seva cunyada i aquest fet va provocar una gran congregació de familiars amb alteracions d’ordre. Al lloc dels fets hi van acudir els Mossos amb diverses dotacions de l'ARRO, a més d'efectius de la Policia Local. A les 22:08 hores es va requerir de nou la presència dels serveis policials i es va procedir a la detenció de l'home per part de Mossos.

Comenta aquest article