Esports

Bàsquet

El CB Cambrils exhibeix el seu potencial esportiu, 35 equips i 400 jugadors (conté galeria fotogràfica)

Públic i jugadors van esclatar al crit de "Volem un pavelló" en el moment en què l'alcalde feia el seu parlament

Per Lluís Rovira i Barenys

Jugadors i jugadores del CB Cambrils, ahir, en l'acte de presentació
Jugadors i jugadores del CB Cambrils, ahir, en l'acte de presentació | Lluís Rovira i Barenys

El CB Cambrils va fer, ahir al matí, la presentació dels 35 equips que gestiona aquesta temporada 2023-2024 i que suposen un total de 400 jugadors i jugadores. Unes xifres d'equips i jugadors que són les més altes que ha tingut mai el club cambrilenc i que es donen en aquest any en el que es compleixen els 40 anys de la seva creació. La presentació dels equips del CB Cambrils, que va comptar amb una gran presència de pares i mares, feia tres anys que no es feia i és per això que ahir es va tenir una cura especial i es van cuidar tots els detalls. La presentació es va fer al pavelló 2 i els jugadors i jugadores esperaven el seu torn d'entrada al pavelló 1. De mica en mica, 34 dels 35 equips van anar desfilant fins a l'espai on es feien les fotos de grup.

"Volem un pavelló"

Després de l'entrada dels equips va venir la tanda de parlaments. El punt àlgid d'aquest apartat va ser quan el pavelló va esclatar al crit de "volem un pavelló" interrompent per uns moments el discurs de l'alcalde, Alfredo Clúa. L'alcalde va reaccionar ràpidament a la demanda i es va comprometre públicament a convertir la construcció del nou pavelló en una prioritat. La regidora d'Esports, Camí Mendoza, que havia intervingut abans que l'alcalde, també va fer referència a la millora de les instal·lacions esportives. Per la seva part, Francesc Canaldas, president del club, ja havia fet referència amb anterioritat a la manca d'instal·lacions, un fet que els obliga a llogar els pavellons de Mont-roig i de Vinyols per a fer l'entrenament de determinats equips del club. Canaldas va manifestar que un nou pavelló és una necessitat, atenent a la quantitat de clubs i esportistes que en aquest moment hi ha a Cambrils i que en són potencials usuaris.

D'altra banda, Canaldas va destacar l'efemèride del club i el creixement exponencial que ha anat experimentant els darrers anys, en bona part gràcies a la incorporació de xiquetes al club i que ha permès fer equips de totes les categories, tant en masculí com en femení. La presència de les dones també s'ha concretat amb la incorporació de tres membres a la junta directiva, fet que també va ser destacat per Canaldas. A banda, el president del club també va tenir un record per la gent que va constituir el club, ara fa 40 anys, i va mostrar el desig que el club tingui continuïtat per molts anys més.

Comenta aquest article

Galeries relacionades