Esports

Rem

Tercera posició de l'Absolut Femení del Club Rem Cambrils a Sant Feliu de Guíxols

Els cambrilencs disputaven la segona regata de la Lliga de Llarga Distància de Llagut Català

Per Antoni Font

L'equip Absolut Femení al tercer calaix del podi
L'equip Absolut Femení al tercer calaix del podi

Aquest passat diumenge 5 de novembre es va disputar a Sant Feliu de Guíxols la segona Regata de la Lliga de Llarga Distància de Llagut Català, organitzada pel Club de rem Llop de Mar, entitat esportiva vinculada a l’Associació de Nàutica Popular Llop de Mar. Aquesta segona regata va comptar amb la participació de 17 Clubs i amb la inscripció d’un total de 43 equips.

Tot i que en principi la distància inicial del camp de regates en aquesta modalitat era de 4.000 metres, finalment, i degut a les condicions climatològiques adverses (fort vent de garbí regnant a la zona), es va decidir modificar la ubicació de les boies i per tant del traçat, sent la distància final del camp de regates de 3.200 metres, per les categories superiors (absolutes i veteranes) i de 1.600 metres per la resta de categories.

En aquesta ocasió el Club Rem Cambrils només va poder participar-hi amb tres categories: Veterà Femení, Absolut Femení i Absolut Masculí.

Cal destacar el podi assolit –3a posició– per l’equip Absolut Femení, finalitzant la regata amb un registre de 18:37,50 min. L’equip Absolut Masculí va obtenir una 4a posició amb un temps de 17:56,40 min. Pel que fa a la participació de l’equip Veterà Femení, van aconseguir finalitzar en una molt discreta 12a posició d’un total de quinze equips participants, aconseguint un registre de 19:12,20 min.

La propera regata tindrà lloc el diumenge 19 de novembre a la localitat d’Arenys de Mar, comarca del Maresme.

Comenta aquest article